Arkitektur

Experis Ciber har et sterkt fagmiljø som spenner over både virksomhetsarkitektur og løsningsarkitektur.

Experis Ciber har et sterkt fagmiljø som spenner over både virksomhetsarkitektur og løsningsarkitektur. Våre arkitekter jobber i mange ulike spennende type prosjekter. Her er noen eksempler:

 

  • Løsningsarkitekt i smidige utviklingsprosjekter
  • Virksomhetsarkitekt og rådgiver hos kunde
  • Arkitekt i anskaffelsesprosjekter
  • Skyarkitekt med fokus på plattformtjenester
  • Funksjonell arkitekt

 

Som arkitekt er det naturlig at du jobber tett sammen med kunden for å identifisere behov og krav. I tillegg vil du i våre utviklingsprosjekter alltid være en del av et tverrfaglig team der du samarbeider med, for eksempel, tjenestedesignere, UX, testere og utviklere for at vi skal levere best mulig til våre kunder. Dette gjør arkitektrollen i Experis Ciber både utfordrende og spennende .

 

 

Faglig arbeid

I arkitekturpraksisen har vi jevnlige faglige samlinger der vi ser på case, diskuterer fag og utfordrer hverandre. I Experis Ciber har vi også vår egen arkitektskole der utviklere, og andre som er interessert, lærer hvordan man jobber som arkitekt. Alle våre arkitekter får også mulighet til å sertifisere seg innen TOGAF og andre relevante standarder. I Experis Ciber er vi opptatt av at arkitektur ikke skal bli et isolert fagområde, og har derfor stort fokus på å involvere deltakere på tvers av alle fagområder.