Forretningssystemer

En helt ny forretningsløsning på 6 til 36 uker, er det mulig? Svaret på det er helt klart ja dersom du velger en moderne skyløsning fra SAP.

Et ERP system er en «vegg til vegg» løsning som understøtter flesteparten av virksomhetens forretningsprosesser.

 

Experis Ciber tilbyr både SAP Business ByDesign og S/4 Hana Cloud. Hvilket system du skal velge, og hvordan dette skal settes opp besluttes i tett samhandling mellom leverandør og kunde.
I den andre enden av skalaen finner du «best of breed» løsninger. Dette er løsninger som kan løse spesifikke oppgaver bedre enn et ERP system. Er det mulig å implementere en kombinasjon av dette på en effektiv måte? Svaret på dette er også ja!

 

Våre konsulenter har dyp forretningsforståelse i kombinasjon med svært god systeminnsikt. Dette gjør at du som kunde får et kvalifisert råd om når du bør velge en standard skyløsning med standard business scenarioer og når du bør velge skreddersøm. Vi benytter kjernekompetanse fra alle våre avdelinger for å gi deg som kunde en best mulig ERP opplevelse

 

I «gamle» dager, år 2000, tok det mellom 6-36 måneder å implementere en SAP løsning. Ved å bruke standard tilnærming og produktet Business ByDesign, er implementeringstiden fra 6-30 uker. I år 2000 trodde kundene at de hadde en solid løsning de neste 10 årene uten større oppgraderinger. Ved å bruke en moderne skyløsning får du 4 oppgraderinger i året som alle gir deg mer og bedre funksjonalitet. Det har med andre ord vært en radikal utvikling i løpet av disse årene. Experis Ciber bruker betydelige ressurser for å være i forkant av denne utviklingen, noe som sikrer deg som kunde en oppdatert leverandør som gir deg løsninger som du har bruk for.

SAP

Fagpraksiser