Experis Secure Basic - din sikkerhet mot dataangrep

Du får tilgang til 4 tjenester i grunnpakken. Gratis til 1. september!
Er du leder for en liten eller mellomstor bedrift, og er opptatt av god digital sikkerhet men ikke helt vet hvor du skal begynne?

 

GRATIS TIL 1.9.2020!!! 

Vi i Experis Cybersecurity, ønsker i disse Korona-tider å bidra til dugnadsånden som rår i landet vårt. Vi gir nå bedrifter med under 100 ansatte tilgang til vår Basic pakke, med unntak av e-læring, helt gratis frem til 1. september 2020.


Norske bedrifter er nå enda mer utsatt for cyberkriminelle, og vi tar vår del av ansvaret for at din bedrift skal kunne jobbe bedre med sikkerhet. Vi står alle i en svært krevende situasjon, og de kriminelle vet å utnytte dette. Vi hjelper dere å fokusere på det som er aller viktigst nå, og vi gir dere et vern mot de mest vanlige angrepene som rammer SMB. Velg den pakken som passer for din bedrift, og bestill i dag.


Vi er her for å hjelpe dere!

 

Experis Secure Basic er tilpasset nettopp din bedrift. Vi gjør sikkerhet enkelt for deg, og sørger for at du kan styre det digitale sikkerhetsområdet samtidig som dere blir mer motstandsdyktige mot de mest vanlige truslene.

 

Ikke bli den neste som blir rammet av datakriminalitet. Vi hjelper deg med digital sikkerhet, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

 

Les mer om Experis Secure Basic på våre produktsider eller ta kontakt med Silje Helen Dyvik på tlf: 402 31 074.