AnyShore – en heldigital arbeidshverdag

Vil du ha en unik arbeidshverdag?
Ønsker du å tilbringe mer tid på hytta, i utlandet eller har en drøm om å flytte ut av byen, men samtidig kunne jobbe med utfordrende kunder og arbeidsoppgaver? Da er AnyShore perfekt for deg.

Gjennom det siste året har vi i Experis hatt alle våre ansatte på hjemmekontor. Noen har sittet på hytta, mens andre har reist til hjemstedet sitt for å jobbe. Hos oss har det fungert utrolig godt. Både de ansatte og kundene våre er fornøyde. Mange har opplevd større frihet og mer fleksibilitet i hverdagen. Dette har også inspirert oss til å tenke nytt. Derfor starter vi nå opp en ny satsing vi har kalt «AnyShore – en heldigital arbeidshverdag».

 

AnyShore - jobb fra der du vil

Ønsker du å tilbringe mer tid på hytta, i utlandet eller har en drøm om å flytte ut av byen, men samtidig kunne jobbe med utfordrende kunder og arbeidsoppgaver? Da er AnyShore perfekt for deg. Eller rettere sagt: Da er du perfekt for AnyShore. I Experis vil du bli en del av et ledende IT-konsulentselskap med over 400 ansatte. Du vil oppleve et godt og nært arbeidsmiljø uansett hvor du velger å jobbe fra. Vi tror det sitter masse flinke folk rundt om i landet som ønsker å bli en del av et stort og solid selskap, men som ikke nødvendigvis ønsker å være fastbundet til samme arbeidssted.

 

Høres dette ut som noe som passer for deg?

Da vil vi gjerne høre fra deg slik at vi kan fortelle mer om hvilke karrieremuligheter vi kan tilby.

 

Kontaktperson

Øyvind Stensby

Tlf: +47 916 90 596

 

Øyvind

Øyvind Stensby

Leder SAP
[email protected]
Kontakt meg: +47 916 90 596